Search
Close this search box.

Hans Breukhoven reageert op scheidingsverhalen

Hans en Connie Breukhoven zijn heel gelukkig samen. De zakenman ontkent dinsdag in de Telegraaf de geruchten over een op handen zijnde scheiding.

Hans en Connie Breukhoven zijn heel gelukkig samen. Dat vertelt de oprichter van de Free Record Shop dinsdag in De Telegraaf. Hij reageert hiermee op de geruchten over een op handen zijnde scheiding die al enkele tijd de ronde gaan. “We houden van elkaar. Liefde en vertrouwen zijn onze basis.” Het echtpaar is bijna twintig jaar getrouwd.

Maandag haalde de 60-jarige ondernemer in het programma Shownieuws al uit naar roddeljournalist Evert Santegoeds, die volgens hem verantwoordelijk is voor de geruchten. Hij wilde in het programma niet inhoudelijk op de berichten ingaan, maar doet dat nu wel in De Telegraaf. “Eigenlijk zou ik de verhalen gewoon moeten negeren. Maar voor de mensen die zeggen dat waar rook is ook vuur is, wil ik nu gewoon nuchter vertellen waar het op staat.”

Aanleiding voor de verhalen over de scheiding was onder meer het feit dat Breukhoven zijn 60e verjaardag onlangs niet met zijn vrouw en kinderen vierde. De zakenman beklom op dat moment een van de toppen van het Himalayagebergte. “Dat ik deze verjaardag in mijn eentje wilde vieren, had te maken met vluchtgedrag. Ik voel me geen zestig. Dat getal past niet bij me”, legt hij uit. “Ik vind het fantastisch dat ik van Connie mijn passie bergbeklimmen mag uitvoeren zonder dat daar woorden over vallen.”

Ook het feit dat de Breukhoventjes naast hun huis in Wassenaar een appartement in Amsterdam hebben, waar Connie veel tijd zou doorbrengen, zegt volgens Hans niets. “Dat we een tweede huis in de PC Hooftstraat hebben of dat ik mijn verjaardag graag alleen op een berg wilde doorbrengen zegt niets over onze relatie”, vertelt hij. “Natuurlijk zitten we niet vierentwintig uur per dag op elkaars schoot, we hebben allebei ook een drukke baan. Maar ons huwelijksleven is heel harmonieus.”

[Novum]