Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Shownieuws betuigt steun aan Frans Bauer

De poliep op de stembanden van Frans Bauer houdt de gemoederen flink bezig. De zanger moest deze week zijn vijftien concerten in de Rotterdamse Ahoy’ afzeggen vanwege het knobbeltje. Nadat verschillende programma’s, waaronder het NOS Journaal, dinsdag een boodschap van Bauer aan zijn fans uitzonden, komt Shownieuws woensdag met een steunbetuiging aan het adres van de volkszanger.

In het SBS-programma komen woensdag verschillende bekende Nederlanders aan het woord, die de 32-jarige artiest een hart onder de riem willen steken. Fans kunnen hun steunbetuiging mailen naar het programma, deze boodschappen verschijnen dan tijdens de uitzending onder in beeld.

De poliep werd ontdekt tijdens een routinecontrole. Het knobbeltje moet nu operatief worden verwijderd en de sympathieke volkszanger moet daarna twee maanden rust houden. Frans is zelf zo kapot van het feit dat hij zijn concertreeks moest afblazen, dat hij tijdens de videoboodschap aan zijn fans in huilen uitbarstte. Alle vijftien concerten in Ahoy’, die volgende week zouden beginnen, waren uitverkocht.

De concertreeks van Frans Bauer in Ahoy’ is verplaatst naar het voorjaar. De vijftien concerten in Rotterdam vinden plaats in de periode van 27 april tot 12 mei. Dat heeft het management van de volkszanger woensdag bekendgemaakt. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten