Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Special over Tom Waits op Concertzender

De VPRO presenteert zaterdagavond (18 november) een drie uur durend document over Tom Waits op De Concertzender van de publieke omroep. VPRO verslaggever Jaap Boots bezocht Waits in Californië naar aanleiding van zijn nieuwe cd “Orphans” en maakte een portret van hem. Het portret is te horen van 21.00 uur tot 24.00 uur.

Volgens de omroep heeft de aangepaste koers veel waardering bij de luisteraar. Sinds september heeft de Concertzender een muziekformat met jazz, blues, cross-overmuziek en wereldmuziek. Hier kan de luisteraar jazzconcerten, opnamen van het North Sea Jazz Festival en andere bijzondere muzikale evenementen beluisteren. In de nieuwe programmering kregen ook KRO, VPRO, NPS en MAX een plek op de zender. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten