Search
Close this search box.

Talpa lanceert nieuw radiostation

Talpa komt vanaf 20 november met een nieuw radiostation, dit wordt een onderdeel van Talpa’s ‘Radio Digitaal’. Het nieuwe radiostation gaat 24 uur per dag kerstmuziek uitzenden met een playlist van enkele honderden titels. Het idee borduurt voort op het internetstation WK Radio van Talpa.

Volgens Jan- Willem Brüggenwirth, directeur van Talpa Radio, worden de andere acht reeds bestaande themakanalen van Radio Digitaal al redelijk beluisterd. „Je merkt wel dat wanneer we even geen reclame maken het aantal luisteraars langzaam weer daalt.” Brüggenwirth verwacht dat Radio Digitaal, dat dit jaar nog een licht verlies lijdt, in 2007 kostendekkend draait, zo laat hij aan de Telegraaf weten. Talpa is momenteel ook aan het kijken of men aparte radiostations kan starten voor grote bedrijven, inmiddels zijn er al gesprekken gevoerd met een staalproducent die enkele duizenden werknemers in dienst heeft. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten