Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TM Century produceert veel jingles in laatste kwartaal

De in Dallas gevestigde jingleproducent TM Century heeft de afgelopen maanden gewerkt aan diverse jingleprojecten. Zo werden nieuwe cuts opgenomen voor WLYF/LiteFM in Miami. Het succesvolle station uit Florida maakte vorig jaar de overstap van JAM naar TM, maar nam wel de vaste componist mee, Greg Clancy. Deze behield de sonicstijl waardoor het onderscheid tussen de JAM- en TM-cuts bijna niet te horen is. De JAM-jingles zijn nog steeds in gebruik bij de KRO (ondermeer op Radio 2), de TM-versies inmiddels bij Radio Drenthe.

Voor het Texas State Network componeerde het team van TM 8 thema’s die in een ‘syndication’-constructie op meer dan 100 lokale nieuwszenders te horen zijn. Het audiologo is opgebouwd uit drie noten en lijkt sterk op het ‘Z100’ logo dat JAM ooit ontwikkelde.
 
Voor KKLI/K-Lite 106.3 in Colorado Springs maakte TM een pakket van 7 ramps en transitions en enkele ochtendshowjingles onder de naam ‘Colorado Lite’. Vanzelfsprekend is al het materiaal vanaf nu te beluisteren op de website TM Century.com. [MW/Radio.NL]

Gerelateerde berichten