Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Uitzending Gemist 7 miljoen video’s per maand

Via de website ‘Uitzending Gemist’ van de Publieke Omroep in de maand oktober een recordaantal van 7 miljoen video’s opgevraagd waarmee het online kijken weer is toegenomen. Vooral afleveringen van BNN-programma’s zijn populair op internet. In de toplijst van Uitzending Gemist komen verschillende afleveringen van ‘de Lama’s’ voor, naast ‘ONM’ en ‘Try before you die’.

Begin dit jaar had Uitzending Gemist volgens de publieke omroep gemiddeld 4 miljoen streams per maand. Tijdens de zomer zakte dat aantal terug tot 3 miljoen per maand, maar in september is de belangstelling voor het online TV kijken weer toegenomen en werd een nieuw record van 5,3 miljoen streams bereikt. In de maand oktober is dat aantal verder opgelopen tot net boven de 7 miljoen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten