Search
Close this search box.

Urban Awards uitgereikt bij BNN

BNN heeft donderdagavond in samenwerking met de landelijke radiostations FunX en Juize.fm voor de eerste keer de Urban Awards uitgereikt. Dit is een vervolg op de Dutch MOBO Awards die BNN de afgelopen twee jaar organiseerde. Bij dit event vielen in acht categorieën prijzen te verdienen. Hiervoor hebben de afgelopen weken volgens BNN ruim 10.000 mensen hun stem uitgebracht op op de website Urbanawards.nl.

Zo nam Ziggi de award voor beste live-act mee naar huis, Partysquad was de beste club DJ, de prijs voor beste single kreeg Opgezwolle met het nummer Hoedenplank en namen QF & Chuckie de award voor beste download in ontvangst voor het nummer Slette houwe. De awards werden uitgereikt door diverse BN-ers.

Thema-avond Urban Night
Niet alleen deze artiesten vielen in de prijzen, ook werd het beste album, de beste nieuwkomer, beste lyrics en beste video bekend gemaakt. De uitslag hiervan is op zondag 12 november bij BNN op Ned3 te zien. Op die avond zendt BNN de thema-avond Urban Night uit. Met van 20.30 uur tot 21.15 uur een registratie van de Urban Awards en van 21.15 uur tot 22.00 uur een registatie van de theatershow Ali B vertelt het leven van de straat. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten