Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Uruzgan.FM live uit Afghanistan

3FM deejay Annemieke Schollaardt en haar team van het radioprogramma UruzganFM gaan in december naar Afghanistan. Het radioprogramma van de Wereldomroep en 3FM voor militairen die zijn uitgezonden, zal van 22 december tot en met 1 januari live worden uitgezonden vanaf de militaire bases Kandahar en Tarin Kowt.

Van 22 tot en met 26 december komen de uitzendingen direct van de luchtmachtbasis Kandahar. Van 28 december tot en met Nieuwjaarsdag gaat het programma de lucht in vanaf Kamp Holland, in Tarin Kowt. Uruzgan.FM duurt een uur en is elke dag om 16.00 uur Nederlandse tijd te horen in de vier Nederlandse militaire kampen in Afghanistan. Het programma is ook te beluisteren via de website Uruzgan.fm en via 17 lokale omroepen in Nederland, nabij kazerneplaatsen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten