Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vervolg Lotte in de planning bij Talpa

Lotte krijgt waarschijnlijk een vervolg. Dat meldt een woordvoerder van Talpa dinsdag. “We zijn voornemens door te gaan met de serie.” Eerder waren er berichten dat de stekker uit het dagelijkse Talpa-programma zou worden getrokken. Volgens Talpa kloppen die berichten niet. “Al bij de start van Lotte was duidelijk dat er maar tweehonderd afleveringen gemaakt zou worden, zoals dat gaat met telenovelles”, verklaart de woordvoerder. De serie is gebaseerd op de Columbiaanse serie ‘Yo soy Betty la fea’.

Wegens het succes van de serie overweegt Talpa nu om nieuwe afleveringen te gaan schrijven. “Het is zeker niet uitgesloten dat er een vervolg komt. Maar voor het daadwerkelijk zo is moet er nog wel een krabbel gezet worden.”

Voorlopig kunnen de kijkers nog genieten van Lotte, een lelijk meisje dat werkt bij een modeconcern. De komende maanden worden er nog ruim tachtig nieuwe afleveringen uitgezonden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten