Zoeken
Sluit dit zoekvak.

XtraFM Costa Blanca krijgt meer ruimte in Spanje

Het Nederlandse commerciële radiostation XtraFM aan de Spaanse Costa Blanca breidt haar zenderpark opnieuw uit. Sinds deze maand is XtraFM aan de Spaanse Costa te ontvangen op een nieuwe frequentie voor Denia en omgeving.

In Altea en omgeving is XtraFM te ontvangen op 91.5FM. Van Benidorm tot Alicante is de zender te horen op 92.7FM. En voor Moiraira/Calpe/Javea op 101.5FM. De frequentie voor het meest noordelijk deel van de Costa Blanca is 91.0 FM 

Het non-stop radiostation XtraFM richt zich voornamelijk op de Nederlands en Engelse resident en toerist aan de Costa Blanca. Dankzij het toegankelijke feelgood format is de zender ook erg populair bij de Spanjaarden. Naast nonstop muziek brengt XtraFM ook Nederlands en Engels (regio) nieuws. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten