Search
Close this search box.

Nelly Furtado slaat half miljoen van Playboy af

Nelly Furtado heeft onthuld dat ze een aanbod van een half miljoen dollar om naakt voor mannenblad Playboy te poseren met moeite heeft afgeslagen.

Nelly Furtado heeft een aanbod van een half miljoen dollar om naakt voor mannenblad Playboy te poseren met moeite afgeslagen. “Het was ongelooflijk verleidelijk”, zegt de zangeres tegen muziekzender MTV. “Het doet iets geks met je ijdelheid.” Uiteindelijk besloot ze niet uit de kleren te gaan, omdat toekomstige minnaars dan iets hebben om naar uit te kijken.

Toch sluit de 28-jarige Portugese niet uit dat ze ooit in Playboy komt te staan. Vooral omdat ze steeds lekkerder in haar vel zit. “Ik ben een laatbloeier en voel me nu ik wat ouder word steeds sexier.”

Dat Nelly meer vrede heeft met haar seksualiteit blijkt wel uit de titel van haar laatste album ‘Loose’. Met nummers als ‘Maneater’ en ‘Promiscuous’ staat ze hoog in de hitlijsten. Furtado brak in 2001 door met het veel bravere ‘I’m like a bird’.

[Novum]