Zoek
Sluit dit zoekvak.

Take That opent Q-music Top 1000

De band Take That geeft maandag 4 december het startsein voor de Q-music Top 1000. De lijst begint maandag om 6 uur en eindigt op vrijdag 8 december om 19 uur. DJ Gijs Staverman presenteert de opening en zal de leden van de band ook interviewen. Overigens zal Robbie Williams, die vroeger deel uitmaakte van de band, niet aanwezig zijn.

Williams stond vorig jaar met zijn hit “Angels” op nummer 1 in de Q-music Top 1000. Take That is momenteel bezig met een rentree die in het Verenigd Koninkrijk succesvol lijkt te verlopen, want daar staat de groep met hun nieuwe single “Patience” op nummer 1.

KXradio startte vrijdag al met hun Lijstenparade en zondag begint op Radio Veronica hun Top 1000 Aller Tijden. Q-music is dus de derde in de rij wat betreft lijstjes, maar zeker niet de laatste. Eind dit jaar is het bijvoorbeeld tijd voor de Top 2000 en de Top 538. [JS/Radio.NL]