Elle van Rijn tweede afvaller in ijsshow SBS

Elle van Rijn is de tweede deelnemer die afvalt in ‘Sterren dansen op het ijs’. De actrice stond zaterdag in de zogenoemde skate-off tegenover oud-profwielrenner Jeroen Blijlevens bij SBS6. De uitzending werd bekeken door ruim 1.064.000 kijkers en was tevens het best bekeken programma bij SBS6. ‘Sterren dansen op het ijs’ werd gewaardeerd met een 7.2.

Met 52 procent van de stemmen beslisten de kijkers uiteindelijk dat van Rijn de show moest verlaten. In de ijsshow van SBS 6 viel afgelopen vrijdag presentatrice Kristina Bozilovic af.

Bij concurrent RTL moest vrijdag de onbekende Cindy Langejan het onderspit delfen in ‘Dancing on ice’. Het totaal aantal BN’ers voor de ijsshow van SBS komt daarmee nu op elf. Concurrent RTL, die zaterdag geen uitzending had, komt op twaalf BN’ers en één onbekende Nederlander, Antoni Wanders. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten