Veronica vanaf januari pokerzender

Vanaf januari staat van zondag tot en met donderdag de programmering laat op de avond in het teken van poker bij Veronica. Naast ‘Football & Poker Legends’, dat nu al te volgen is, is Veronica afgelopen maandag (8 januari) met ‘Veronica Poker’ van start gegaan. Naar de eerste aflevering keken 326.000 mensen. En vanaf 17 januari komt de omroep ook met het verslag van het Poker World Open.

In zeven afleveringen van ‘Veronica Poker’ leren zes bekende Nederlanders alle kneepjes van het pokervak van pokerprofessional Marcel Luske en aanstormend pokertalent Noah Boeken. Johnny de Mol, Winston Bogarde, Fajah Lourens, Lange Frans, Ellen Ten Damme en Joep Sertons en de kijker leren naast de basisregels ook de strategieën van poker: van bluffen tot het aanmeten van een imago aan de pokertafel.

De bekende Nederlanders nemen het uiteindelijk tegen elkaar op en de beste BN-er reist in aflevering acht af naar Las Vegas om deel te nemen aan een prestigieus pokertoernooi. Monique Spronk, bekend van autotainmentprogramma Heels On Wheels en Veronica’s Meimaand Filmmaand, presenteert het programma. [Radiowereld.NL]