Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coen & Sander Show in doelgroep groter dan Ruud de Wild

De Coen & Sander Show scoorde bij de laatste luistercijfers voor het eerst beter dan Ruud de Wild in de belangrijke doelgroep mensen tussen de 20 en 34 jaar. Het middagprogramma van 3FM komt uit op 19,4% en dat is 1,4% hoger dan de concurrent op Radio 538. Beide zenders hebben een groot gat geslagen met nummer drie Q-music, want hun middagjock Menno Barreveld komt uit op 9,7%.

Het is voor het eerst sinds jaren dat Ruud de Wild niet bovenaan staat in deze voor adverteerders interessante doelgroep. Toen hij nog op 3FM de middagshow deed was hij met afstand de koning van de middag.

Ook na zijn overstap naar Radio 538 in juni 2004 ging het goed, maar nu moet Ruud de Wild dus iemand boven zich dulden. Kijkend naar de hele Nederlandse bevolking heeft Radio 2 het best scorende middagprogramma van Nederland met 13,9%. [JS/Radio.NL]