De Nationale Carrière Check bij RTL4

Robert ten Brink presenteert zondag (25 maart) samen met co-presentatrice Renate Verbaan de twee uur durende liveshow ‘De Nationale Carrière Check’ bij RTL 4. Tijdens deze show, van 21.00 tot 23.00 uur, krijgt de kijker het antwoord op de vraag ‘Past je baan nog bij je?’.

Aan de hand van een betrouwbare carrièrecheck van een researchbureau komt men erachter hoe het is gesteld met het werkplezier, of de capaciteiten wel voldoende worden benut en wat een logische volgende stap zou kunnen zijn.

In de studio nemen onbekende en bekende BN’ers deel aan de test, waaronder Sylvana Simons, Frits Wester, Bas Muijs, Edwin Smulders en Bastiaan Ragas. Renate Verbaan loopt tijdens de uitzending door de zaal om de meningen op zowel de mannen- als de vrouwentribune te peilen. Gedurende de liveshow zal topsporter en presentator Dennis van der Geest op zoek gaan naar de meest bizarre en bijzondere banen van Nederland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten