Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Avond van de Radiotunes’ bij Laserradio [Update]

Het internetstation Laserradio zal zaterdag 5 mei tussen 20.00 en 23.00 uur veel aandacht besteden aan radiotunes, dit alles naar aanleiding van de recente publicatie van ‘Het Tunesboek’ geschreven door Jelle Boonstra en Benno Roozen van het Genootschap Radiojingles en –tunes.

Laserradio zendt de beste tunes uit met bijbehorende verhalen uit van de zeezenders Radio Veronica en Radio Noordzee. Auteur Jelle Boonstra en voormalig Radio Veronica technicus Ad Bouman draaien drie uur lang bekende maar ook zeldzame tunes uit de Nederlandse zeezenderperiode voorzien van hun eigen commentaar.

Ook zijn bijdragen te horen van Hans Hoogendoorn (de stem van NOS) en Ferry de Groot (NOS Langs de Lijn) over het tunegebruik bij Radio Noordzee.

[Update]
De uitzending is uitgesteld van 28 april naar zaterdag 5 mei. [Radiowereld.NL]