Zoek
Sluit dit zoekvak.

Realityshow Peter André en glamourmodel Jordan

Het Britse koppel Peter André en Katie Price zijn vanaf 28 mei elke maandag te zien bij Veronica. Peter André is zanger en werd vooral bekend met het nummer ‘Mysterious Girl’, waar hij een enorme hit mee scoorde. Katie is bekend als naaktmodel en poseerde meerdere malen voor Playboy. Haar artiestennaam is Jordan.

In de realityshow, die twee jaar geleden van start ging met de opnames, is onder andere te zien hoe het Katie vergaat terwijl ze zwanger is en hoe geëmotioneerd Peter hierover is.

Ook zijn alle voorbereidingen voor hun huwelijk te volgen. Peter vraagt zijn Katie immers na de geboorte van hun zoon Junior Savva Andreas om met hem te trouwen. Veronica zendt Peter & Jordan Marriage and Mayhem vanaf maandag 28 mei om 23.25 uur uit. [Radiowereld.NL]