Zoek
Sluit dit zoekvak.

TV Oase krijgt financiering niet rond

De komst van de nieuwe commerciële zender TV Oase, van tv-producent Harry de Winter, wordt waarschijnlijk enkele maanden uitgesteld. Volgens WinterMedia B.V., het bedrijf achter TV Oase, is de financiering van de nieuwe tv-zender nog niet rond. Het zou volgens De Winter onmogelijk zijn om het station per 1 juli of wellicht zelfs per 1 september te lanceren.

In een brief aan de programmaraden laat De winter weten: “Op dit moment lijkt het voor ons niet zo zeer de vraag of het station er komt, maar wanneer.” TV Oase is een nieuwe zender die mogelijk wordt gemaakt in samenwerking met PCM, eigenaar van onder meer de NRC, Volkskrant en Trouw. In de brief aan de programmaraden laat De Winter ook weten dat men doorgaat tot men financiering volledig rond heeft. Daarna wordt pas een nieuwe startdatum aangekondigd voor TV Oase. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten