Zoek
Sluit dit zoekvak.

TLM nieuwe dj Juize.FM

Het landelijke radiostation Juize.FM heeft sinds dit weekend een nieuwe programmering. Vanaf het eerste weekend in mei neemt dj TLM elk zaterdagavond plaats in de studio van Juize.FM. Hij presenteert vanaf 22.00 uur twee uur lang zijn pre-party mixshow Represent.

TLM
De Amsterdamse TLM draait al meer dan veertien jaar en heeft al samengewerkt met diverse bekende namen. TLM is al 9 jaar de vaste dj van Brainpower. Van oorsprong is TLM een Hip Hop dj en turntablist, maar inmiddels is hij allround dj.

Radio 538
De nieuwe programmering is ook terug te vinden op de website van Juize.FM, het broertje van Radio 538. Dat radiostation startte in 1999 met het programma Juize, wat nog steeds iedere zondagavond tussen 20:00 en 00:00 uur op 538 te horen is met Niels Hoogland. [Radiowereld.NL]