Victoria Beckham presenteert MTV Movie Awards

Victoria Beckham is één van de presentatrices van de MTV Movie Awards 2007. Naast de ex-Spice Girl zijn Lindsay Lohan, Jessica Biel en Cameron Diaz uitverkoren om een beeldje weg te geven. De avond wordt aan elkaar gepraat door de Amerikaanse comédienne Sarah Silverman. Dat heeft de muziekzender dinsdag bekendgemaakt.

De zestiende editie van het spektakel vindt op 3 juni plaats in Los Angeles. Ook Robin Williams, John Travolta en John Krasinki zullen dan acte de présence geven. De show bestaat verder uit optredens van onder anderen Rihanna, rapper Jay-Z en Amy Winehouse.

Films die een kans maken op een MTV Movie Award voor beste film zijn onder meer ‘300’, ‘Pirates of the Caribbean: Dead man’s chest’ en ‘Borat’. Onder de genomineerden voor de beste filmkus zijn de romantische komedies ‘The holiday’ en ‘Little man’. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten