Finale UEFA Champions League op radio en tv

NOS Studio Sport zendt woensdag (23 mei) de finale van de UEFA Champions League tussen AC Milan en Liverpool live uit tussen 20.00 en 23.15 uur op Nederland 3. Daarnaast is de strijd ook op Radio 1 en live via internet te volgen. Presentatoren Tom Egbers en Jack van Gelder presenteren de uitzending vanuit Olympisch Stadion Spyridon Louis in Athene. Guus Hiddink doet daar de wedstrijdanalyse. Het commentaar bij AC Milan – Liverpool is van Frank Snoeks.

Radio en internet
NOS Langs de Lijn op Radio 1 heeft vandaag live flitsen van de finale in de reguliere uitzending op Radio 1. Op de website Nosstudiosport.nl is de wedstrijd live te volgen.

Voor de vijfde keer treffen AC Milan – Liverpool elkaar in een finale om de Europacup 1 of de Champions League. De laatste keer was twee jaar geleden in Istanbul. Toen trok Liverpool aan het langste eind door na een 3-3 gelijkspel de penalty’s beter te nemen dan AC Milan. In Athene krijgt de ploeg uit Milaan kans op revanche. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten