Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3FM op Zwarte Cross in Lichtenvoorde

Het Zwarte Cross-festival, georganiseerd door rockband Jovink & de Voederbietels vindt dit jaar plaats vanaf 27 juli, dit is de eerste week van de bouwvakvakantie. De Zwarte Cross is een combinatiefestival van sport, theater, stunts en muziek. Ook 3FM maakt dit jaar onderdeel van Zwarte Cross.

Bands
Van Achterhoekse bodem treden, behalve Jovink, Boh Foi Toch en Normaal op. Ook Ilse DeLange, Krezip, Kus en Di-rect staan dit jaar op het Zwarte Cross-festival. Op het festival treden ook buitenlandse bands op. Naast Status Quo betreedt onder meer The Cato Salsa Experience uit Noorwegen en Ot Vinta uit Oekraïne het podium.

3FM Serious Talent
Ook onbekende rockbands krijgen dit jaar de kans zich te profileren op het festival. Daarvoor is 3FM een samenwerking aangegaan met Zwarte Cross-festival om nieuw talent een kans te geven onder de titel ‘Serious Talent’. Tevens zullen diverse programma’s van 3FM live vanaf het festival komen. De finale van de wedstrijd vindt plaats op de tweede dag van het festival. De winnaar mag op het hoofdpodium optreden.

Het Zwarte Cross-festival, waar ook dit jaar weer diverse omroepen aandacht aan besteden, trok vorig jaar meer dan tachtigduizend bezoekers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten