Search
Close this search box.

Album Top 100 op Radio 2

Radio 2 zendt vrijdag 1 juni van 9.00 uur tot 18.00 de Album Top 100 uit op de veertigste verjaardag van het legendarische Beatles album ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’. Radio 2 luisteraars konden diverse weken stemmen op hun favoriete albums via de website van Radio 2.

Het album ‘Hotel California’ van de Eagles is door de luisteraars van Radio 2 verkozen tot beste album uit de popgeschiedenis. Crosby, Stills, Nash and Young, Fleetwood Mac en The Beatles bezetten de tweede, derde en vierde plaats van de lijst.

Special Sgt. Pepper
Meteen na de Album Top 100 zendt Radio 2 van 18.00 tot 19.00 uur een special uit over het Beatles album ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’. Dit album stond in 2006 op nummer 1 van de Album Top 100 en werd exact 40 jaar geleden uitgebracht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten