Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weg met BNN op radio en tv

Nicolette Kluijver en Dennis Storm gaan in het nieuwe tv-programma ‘Weg met BNN’ op reis door Zuidoost-Azië en tossen onderweg wie relaxed mag chillen en wie vol aan de bak moet. ‘Weg met BNN’ is vanaf maandag 4 juni te zien van 21.20 uur tot 21.45 uur bij BNN op 3.

Weg met BNN op Radio 1
Naast het televisieprogramma, is elke maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur het Radio 1-programma Weg met BNN te beluisteren met Sander de Heer.

Weg met BNN-café
Op zaterdag 8 september organiseert BNN voor de vijfde keer het Weg met BNN-café in Tivoli, Utrecht. Alle informatie over reizen, visa, inentingen en must-sees zijn hier te vinden. Sander, Nicolette en Dennis zullen daar hun reiservaringen vertellen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten