Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Belspel-presentator Martijn van den Bergh gooit eigen glazen in [Update]

Belspel-presentator Martijn van den Bergh, momenteel nog presentator van Live Shop, heeft zijn eigen glazen ingegooid. Doordat hij de foto’s van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk naar weekblad Privé doorspeelde ‘zonder toestemming’ is hij toch gedumpt door zijn manager Wouter Klok. Van den Bergh is de tweede belspel-presentator binnen korte tijd die een andere baan kan gaan zoeken buiten de media.

Drie maanden geleden nam Belspel-presentator Kevin Brouwer zelf ontslag om de eer aan zichzelf te houden. Hij beledigde een collega op een andere tv-zender door haar ‘veredelde zwarte piet’ te noemen.

Collega’s boos op Van den Bergh
Ook zijn collega’s zijn niet erg over Martijn van den Bergh te spreken. “Ik ben erg boos op Martijn”, zegt Sophia de Boer in SBS-Shownieuws. De co-presentatrice van het thuiswinkelprogramma Lifeshop baalt behoorlijk van de actie van Van den Bergh. “Nu komt het programma eindelijk eens in de publiciteit, alleen negatief helaas”, zegt De Boer. Ze ziet de samenwerking met De Boer naar eigen zeggen ook niet meer zo zitten. “In eerste instantie wilde ik niet meer samen met hem presenteren.”

De Boer weet dat haar medepresentator er alles voor over heeft om bekend te worden. “Beroemd willen worden is geen schande, maar niet over de rug van collega’s”, stelt ze.

Foto: spelevisie
Martijn van den Bergh blijkt leugenaar
Inmiddels is ook duidelijk dat Astrid Collée de dame in kwestie is die de foto’s van het ernstig vervuilde huis van Belinda Meuldijk, naar LiveShop-presentator Martijn van den Bergh heeft gemaild, zo meldt de Telegraaf.

“Het is klinkklare onzin dat ik Martijn met klem heb verzocht de foto’s door te sturen”, zo laat de jeugdvriendin van Rob de Nijs weten. “Ik heb vervolgens de foto’s aan Martijn laten zien”, verklaart ze. ” Maar dat was gewoon heel onschuldig. Het is nooit mijn bedoeling geweest dat hij ze doorspeelde naar Privé. Voor de duidelijkheid; ik heb dat niet aan Martijn gevaagd.”

Volgens belspel-presentator Martijn van den Bergh speelt Henriëtte Koetschruiter, de aanstaande vrouw van Rob de Nijs ook een belangrijke rol bij het doorsluizen van de veelbesproken foto’s van het huis van Meuldijk aan roddelblad Privé, zo vertelde hij aan De Telegraaf.

Einde carrière
Door alle leugens lijkt er nu definitief een einde te komen aan de carrière in de media van Martijn van den Bergh.

Update (maandag 18 juni)
Martijn van den Bergh wilde maandag toch niet reageren op deze hele zaak Volgens RTL Boulevard willen Rob de Nijs en Belinda Meuldijk alle twee apart een rechtzaak beginnen tegen Martijn van den bergh. Het bedrijf Telsell, waar Martijn van den Bergh een tv-programma presenteert wil de komende tijd niets met hem te maken hebben. Voorlopig is Martijn van den bergh niet meer op televisie te zien. [Radio.NL/Novum/Telegraaf]

Gerelateerde berichten