Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bruce Willis met oudste dochter in film

Bruce Willis en zijn dochter Rumer zijn gecast voor dezelfde film. Het gaat om de zwarte komedie ‘The sophomore’, waarvan de opnamen in augustus van start gaan.

Bruce Willis en zijn oudste dochter Rumer zijn gecast voor dezelfde film. Het gaat om de zwarte komedie ‘The sophomore’, waarvan de opnamen in augustus van start gaan. Dat meldt het filmvakblad Hollywood Reporter.

De 18-jarige Rumer is de dochter van Willis en actrice Demi Moore. Het stel, dat elf jaar getrouwd was, heeft nog twee dochters, Scout en Tallulah.

Het is niet voor het eerst dat vader en dochter Willis samen op het witte doek verschijnen. Eerder waren ze te zien in ‘Hostage’. Ook met haar moeder stond Rumer als eens op de aftiteling van een film. Op 5-jarige leeftijd debuteerde ze naast Moore in ‘Now and then’ en een jaar later speelden ze samen in ‘Striptease’.

‘The sophomore’ gaat over het populairste meisje op een katholieke school, dat een ontdekking doet over de directeur van de school. De hoofdrol wordt gespeeld door Mischa Barton, bekend van de hitserie The O.C. Het schoolhoofd wordt gestalte gegeven door Bruce en Rumer speelt de beste vriendin van Barton.

[Novum]