Zoek
Sluit dit zoekvak.

Naomi Campbell schikt met werknemer

Naomi Campbell heeft een schikking getroffen met haar voormalige werknemer Amanda Brack. Zij beschuldigde het Britse topmodel vorig jaar van mishandeling.

Naomi Campbell heeft een schikking getroffen met haar voormalige werknemer Amanda Brack. Zij beschuldigde het Britse topmodel vorig jaar van mishandeling en geweldpleging en hield haar verantwoordelijk voor emotionele schade. Het is niet bekend hoe de schikking eruitziet. Brack eiste een onbekende schadevergoeding.

Campbell ontmoette Brack in 2005 in een nachtclub in Parijs. De twee raakten in gesprek nadat het model in een kledingcrisis was beland. Brack schoot haar te hulp, waarop het Britse topmodel haar een baan aanbood. Een maand later kwam de agressie van Campbell aan de oppervlakte, zegt Brack.

De 36-jarige Campbell staat bekend om haar opvliegendheid. Eerder dit jaar kreeg ze een taakstraf van vijf dagen opgelegd omdat ze een huishoudster zou hebben mishandeld. Ook moest Campbell een cursus woedebeheersing volgen.

[Novum]