Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BNN verliest én wint leden door donorshow

Bij BNN is het de laatste dagen een komen en gaan van leden. Naar aanleiding van De Grote Donorshow hebben ongeveer honderd mensen hun lidmaatschap opgezegd, maar vrijwel evenveel mensen hebben zich aangemeld. Dat heeft de jongerenzender laten weten.

Volgens BNN levert de media-aandacht die het veelbesproken programma krijgt een hoop nieuwe leden op. “Er zijn er de laatste dagen een stuk of tachtig bijgekomen”, bevestigt een woordvoerder van de zender.

Vrijdag wordt de show, die zowel in binnen- als buitenland wordt verguisd, door BNN uitgezonden. Drie mensen die wachten op een niertransplantatie moeten strijden om de gunst van de terminaal zieke Lisa, die haar nier beschikbaar stelt. Kijkers kunnen via sms proberen haar keuze te beïnvloeden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten