Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DJ recordpoging op 23 juni in Bloemendaal

Zo veel mogelijk DJ’s achter de draaitafels op het strand, is het idee. Organisatoren Shagspeare en Lady Bee proberen zaterdag 23 juni van 16.00 tot 00.00 uur bij beachclub BLM9 op het strand van Bloemendaal het record van 2006 te verbreken. Toen deden 52 DJ’s mee. Met momenteel meer dan 70 aangemelde DJ’s, lijkt dit te gaan lukken.

Zaterdag 23 juni kunnen bezoekers dezelfde taferelen verwachten als vorig jaar. Op dit moment hebben meer dan 70 DJ’s toegezegd te komen. De organisatoren zijn nog steeds bezig DJ’s te benaderen. Alle stijlen komen voorbij. DJ’s kunnen zich nog steeds hier aanmelden. 

Op dit moment is de volgende line-up bekend: William Shagspeare & Lady Bee, Gregor Salto, The Partysquad, Lucien Foort, Laidback Luke, Erick E, Gizmo, Billy the Klit, Baggi Begovic, Jeroenski, Skitzofrenix, Marcella, Jamie Westland, Chris Rox, Marc Benjamin, Madskillz, Hardwell, Jip Deluxe, Mark van Dale, Robert Feelgood, Mike van Loon, Youri Donatz, Stef Vrolijk, Bass D, Born to Funk, Sander Hucke, Zoe Noa, Norman, Igor Valiente, Irwan, Denniz, Rockid, Timothy Watt, Goodgrip, Eric Fender, Dekky, Flava, Benjamin Brown, Lucky Charmes, Leroy Styles, La Nina, Monotony, Jody-San, Giorgo Schultz, Franky Rizardo, Daniel Beasley, Joey Daniel, Kid, Marc MacRowland, Kenneth G, Dani-L, Fedor Limjoco, Steven Quarre, Dave Mayer, Kriss-One, Praia del Sol, Sido, Deaz D, Fullscale, Veron, Big Booming Bart, Danjah, Bassjackers, Quintino, Steve Ohh, Hombre de la Costa, Apster, Joeysuki, Sofie Alba, Prodice, Ruëll etc. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten