Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Donorshow BNN hoog gewaardeerd door kijkers

De Donorshow van BNN is door de kijkers zeer goed gewaardeerd. Het programma kreeg van de kijker het cijfer 8.1. Jongeren in de leeftijdsgroep 20 tot 34 jaar waardeerden het programma hoger dan ouderen (50-plus): 8.4 versus 7. Er was ook een klein verschil in waardering tussen mannen (8.0) en vrouwen (8.2) volgens KLO.

De Donorshow werd afgelopen vrijdag door gemiddeld ruim 1,2 miljoen mensen bekeken. Op het moment van de ontknoping waren dat er 1,7 miljoen. Opvallend is het hoge kijktijdaandeel van 33% in de leeftijd van 20-34 jaar. Daarnaast was 61% van alle kijkers jonger dan 50 jaar.

Op Uitzending Gemist staat De Grote Donorshow ook op de eerste plaats. De uitzending is al ruim 50.000 keer bekeken. De BNN-site is de afgelopen drie dagen door 215.000 mensen bezocht, zo laat BNN weten.

Sinds vrijdagochtend hebben 650 nieuwe leden zich bij BNN aangemeld. Daarnaast ontvangt BNN veel enthousiaste reacties van kijkers. Het programma heeft ook voor de Bart Foundation een positieve uitwerking. Een behoorlijk aantal nieuwe donateurs heeft zich aangemeld naar aanleiding van het programma. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten