Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eurosport blijft goed bekeken zender

Eurosport is voor het twaalfde achtereenvolgende jaar de leidende internationale televisiezender onder de 20% best verdienende Europeanen. Dit blijkt uit het laatste EMS (European Media & Marketing Survey) onderzoek. Momenteel stemmen 4.2 miljoen upmarket Europeanen dagelijks af op Eurosport, dit is 11% van de bevolking. Iedere week zijn dit er 12.3 miljoen (31%).

Eurosport bereikt bij de hoogste inkomens wekelijks 34% C-suite managers en 35% van de top 3% inkomens. Het snel groeiende Eurosport 2 bereikt ook nog eens dagelijks 350.000 kijkers extra. Daardoor is Eurosport de grootste zender in haar doelgroep onder alle internationale televisiestations, ongeacht genre (sport, nieuws, business, reizen en cultuur), inkomen en kijktijd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten