Search
Close this search box.

Floortje Dessing van RTL naar LLink [Update]

Floortje Dessing maakt binnenkort de overstap van RTL Nederland naar de Publieke Omroep. Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest bij RTL zal Floortje Dessing per 1 juli overstappen naar omroep LLiNK in het Publieke Bestel. Gedurende haar periode bij RTL Nederland presenteerde zij diverse reisprogramma’s, zoals Yorin Travel, RTL Travel en RTL Travel’s Hotlist.

Floortje Dessing: “Nu is de tijd gekomen om een nieuwe stap te maken. Bij omroep LLiNK krijg ik de kans om programma’s te maken en te presenteren, waarbij duurzaamheid en een grotere maatschappelijke betrokkenheid een prominente rol spelen. Dat past goed bij mij als persoon en mijn idealen.”

Dessing opende vorig jaar Nukuhiva, een winkel waarin onder meer Fair Trade-kleding wordt verkocht. Ook doet ze vrijwilligerswerk voor onder meer het Wereld Natuur Fonds, Max Havelaar en het Rode Kruis. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten