Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gestolen Radiobitch Award is terecht

In de Sugar Factory in Amsterdam werden dinsdagavond voor het eerst de Radiobitch Awards uitgereikt. Diverse radiovrouwen werden in het zonnetje gezet in diverse categorieën zoals ‘Beste Producer’, ‘Grootste Radiotalent’ en ‘Beste Nieuwslezer. Maar op het laatste moment bleek dat de Radiobitch Award bestemd voor Claudia de Breij was gestolen.

De laatste award van de avond was voor Claudia de Breij. Ze kreeg de award voor ‘Beste Deejay/Presentatrice’ telefonisch (Claudia was op vakantie) uitgereikt door Tineke de Nooij.

Medewerkers van radioprogramma ‘Môgge Caz’ vonden dat Mijke van Wijk van Caz de winnaar was in de categorie ‘Beste Nieuwslezer’, maar ze verloor van Hannelore Zwitserlood van Q Music. Woensdagmorgen werd duidelijk waar de Award was gebleven. Klik hier om het fragment te beluisteren. Bekijk hier de foto’s van de uitreiking. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten