Search
Close this search box.

‘Paris Hilton heeft het ijskoud in cel’

Het leven van een gevangene valt Paris Hilton niet licht. De hoogblonde socialite klaagt dat haar cel ijskoud is en zegt niet te kunnen slapen.

Het leven van een gevangene valt Paris Hilton zwaar. De hoogblonde socialite klaagt over een koude cel en slaapgebrek, zo melden insiders van de gevangenis aan de Amerikaanse website TMZ. Ook zou ze vanwege de spanning geen hap door haar keel krijgen.

De inrichting van haar cel is naar verluidt karig. Zo zou de 26-jarige Hilton slechts drie dunne dekentjes hebben en geen kussen. Eén van de dekens zou zij als kussen gebruiken. Geluiden uit de gevangenis zouden door haar cel echoën.

Het bezoek van een psychiater heeft Hilton mogelijk geholpen bij haar geestelijke problemen. Dr. Charles Sophy, bij wie zij al acht maanden in behandeling is, bezocht haar dinsdag. De therapeut bleef twee uur in de gevangenis in Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Maandag maakte haar advocaat Richard A. Hutton nog bekend dat Paris de eerste nacht in haar cel goed heeft doorgebracht. Volgens Hutton zouden de komende weken leerzaam kunnen zijn voor zijn cliënte. “Ze wil deze periode gebruiken om na te denken en te kijken wat ze kan doen voor de wereld”, zei hij.

Met haar medegevangenen staat het veelbesproken feestbeest tot nu toe op goede voet. Toen zij langs de verschillende cellen werd geleid, zouden de gevangenen ‘Paris! Paris! Paris!’ hebben geroepen. Een begripvolle gedetineerde zou van een tijdschriftpagina een origamivlinder hebben gevouwen en die onder de deur van Hilton hebben geschoven.

Hilton verdween zondagavond achter de tralies, nadat zij bij de MTV Movie Awards haar laatste openbare verschijning had gemaakt. De blondine moet een celstraf van 45 dagen uitzitten voor autorijden zonder geldig rijbewijs. Naar verwachting komt zij na 23 dagen vrij.

[Novum]