Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Victoria Beckham is vrouw van het jaar

Victoria Beckham werd dinsdag door de Britse glossy Glamour uitgeroepen tot vrouw van het jaar. Ook werd zij onderscheiden als entrepreneur van het jaar.

(Novum/AP) – Victoria Beckham is dinsdagavond door de Britse glossy Glamour uitgeroepen tot vrouw van het jaar. Ook werd zij onderscheiden als entrepreneur van het jaar. “In mijn dagen als Spice Girl was ik gezegend om veel awards te krijgen”, zei de vrouw van David Beckham tijdens de ceremonie in Londen. “Dat is sindsdien nooit meer gebeurd.”

De prijs voor haar zakelijke talent kreeg Victoria voor het mode-imperium dat zij heeft opgebouwd. Zo heeft de voormalige zangeres een jeanslijn, een collectie met zonnebrillen, verschillende parfums, een eigen handtas en juwelen, die exclusief in Japan worden verkocht.

De award voor beste actrice ging dinsdag naar Sienna Miller, die nu te zien is in de Amerikaanse versie van ‘Interview’, een film van Theo van Gogh. “Ik wilde dat ik beter was in het geven van speeches”, zei de blonde actrice. “Maar ik win nooit awards, dus ik kan niets grappigs verzinnen, omdat ik te dronken ben van de gratis wijn.”

Zangeres Beyoncé ging er vandoor met de prijs voor beste soloartiest en Angelina Jolie werd onderscheiden voor haar humanitaire werk. Beide sterren waren niet bij de ceremonie aanwezig, maar betuigden via een videoboodschap hun dank.

[Novum]