Search
Close this search box.

‘Het Talent van Gelderland’ bij TV Gelderland

Omroep Gelderland organiseert binnenkort een half uur durende liveshow op TV Gelderland waarin zes jonge muzikale talenten het tegen elkaar op nemen in: “Wie wordt Hét Talent van Gelderland? ” gepresenteerd door Harm Edens.

Het programma Pubers! van TV Gelderland is de afgelopen maanden op zoek gegaan naar het grootste Gelderse muzikale talent tussen de 12 en 19 jaar. Uit de inzendingen heeft men twaalf kandidaten geselecteerd. Zij hebben zich de afgelopen maanden in een clip voorgesteld aan het Gelderse publiek. Deze clips zijn nog steeds te bekijken op de website van Pubers bij Omroep Gelderland.
 
Na de halve finale en de publieksstemming zijn er nog 6 kanshebbers over. Zij hebben zich zes weken lang tijdens verschillende workshops bij het conservatorium in Arnhem en de popacademie in Enschede, voorbereid op de finale op 26 juni. De winnaar zal op 1 juli optreden  tijdens het Live for Life festival in Arnhem. Verder krijgt het ‘Talent van Gelderland’ een professionele videoclip, die in ieder geval wordt uitgezonden bij TV Gelderland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten