Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Interview Britse prinsen bij SBS 6

SBS 6 zendt dinsdagavond (19 juni) het interview uit dat de Britse prinsen William en Harry onlangs ook gaven aan de Amerikaanse zender NBC. De prinsen praten over de dood van hun moeder en het memorial concert dat ze op 1 juli organiseren. Ook vertellen ze over de constante druk van de media en over Harry’s geannuleerde uitzending naar Irak.

De prinsen zouden het liefst een normaal leven willen leiden, maar ze weten beiden dat dat nooit haalbaar zal zijn. Het interview met prins William en prins Harry is dinsdag om 19.25 uur uur te zien bij SBS 6.

Over bijna twee maanden is het al weer tien jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam in een autotunnel in Parijs. Achtervolgd door paparazzi crashte de auto met de prinses en haar toenmalige vriend Dodi Al-Fayed tegen een betonnen pilaar in de tunnel. Kort na haar dood betitelde de net beëdigde Engelse premier Blair haar als de ‘People Princess’ en zo wordt ze tien jaar na dato nog steeds herinnerd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten