Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jack Spijkerman in gesprek met RTL

Jack Spijkerman is niet bang voor zijn toekomst, nu Tien overgaat in RTL. Dat vertelde de presentator woensdagavond in RTL Boulevard. Hij is al in gesprek met RTL-baas Fons van Westerloo. “Ik was al met John de Mol aan het praten over een nieuw programma dat in mijn hoofd zat”, zei Spijkerman. “En woensdagmiddag heb ik Fons gesproken en hebben we een afspraak gemaakt.”

Volgens de Koppensnellers-presentator is hij niet de enige Tien-coryfee die in gesprek is met RTL. “De sfeer is niet van: jullie staan op straat en kijk maar wat je gaat doen”, verklaarde hij. “Er werd meteen aangekondigd dat er gesprekken komen met iedereen. Jullie zijn allemaal welkom, was de boodschap, maar er moeten gesprekken komen over wat jullie dan gaan doen.” [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten