Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kijk in de Vegte en Beelen in ‘Ranking the Stars’ [Update]

Paul de Leeuw presenteert vanaf september een nieuwe serie van het BNN-programma ‘Ranking the Stars’. In het programma gaan tien BN’ers de strijd met elkaar aan met als centrale vraag wie zichzelf en de anderen het beste kent. Aan het programma doen ook 3FM deejay Giel Beelen en Caz deejay Jeroen Kijk in de Vegte mee.

Daarnaast zal ook zanger Jan Smit meedoen. De zeven andere namen worden nog niet vrijgegeven. “We zijn bezig met afrondende gesprekken, dus die houden we nog even geheim”, zegt de woordvoerder van BNN. In Ranking the Stars zullen dit keer alleen mannelijke bekende Nederlanders meedoen.

Vorig jaar wist Yvon Jaspers het best in te schatten hoe Nederlandse mannen denken over haar en haar vrouwelijke collega’s.

[Update]
Inmiddels zijn alle namen bekend, dit zijn; Jan Smit, Ruud de Wild, Beau van Erven Dorens, Xander de Buisonjé, Filemon Wesselink, Henkjan Smits, Jeroen Kijk in de Vegte, Winston Gerschtanowitz, Jamai Loman en Giel Beelen. De opnames vinden plaats op 25, 26 juni en 9, 10 juli. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten