Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Laatste ‘Uurtje Bert’ op Omroep Zeeland

Sinds 1 januari 1996 is het programma ‘n uurtje Bert’ op werkdagen tussen 11.00 en 12.00 uur te beluisteren bij Omroep Zeeland radio. Presentator Bert van Leerdam (51) legde in de 2415 uitzendingen van het vraag en antwoordprogramma talloze contacten tussen luisteraars in Zeeland en ver daar buiten. Vrijdag (29 juni) zal in een drie uur durende uitzending (09.00 – 12.00 uur) worden teruggekeken op het programma en neemt men afscheid van het programma wat de omroep een radiomonument noemt.

Radiomaker Van Leerdam vindt het tijd voor iets anders. Daarom zal hij weer een nieuw programma gaan maken. Al de volgende dag is hij weer te horen in één van zijn andere programma’s ‘Zeeuwse Streken’.

Na de zomer komt hij weer terug met een nieuw programma waarin mogelijk elementen van zijn eerdere uurtje te herkennen zullen zijn. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten