Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Langere ‘zomerochtend-Journaals’ bij NOS

De NOS zendt vanaf maandag (4 juni) langere ‘zomerochtend-Journaals’ uit. De Journaals zijn te zien op Nederland 1 en 2 gedurende de vakantiemaanden juni, juli en augustus. In plaats van 7 minuten duurt het NOS Journaal nu 10 minuten. Het gaat om de NOS Journaals van 07.00 en 08.00 uur die vervolgens ieder kwartier worden herhaald.

De zomerochtendeditie van het NOS Journaal eindigt met het bulletin van 09.00 uur. De langere NOS Journaals van 10 minuten zijn mogelijk vanwege de zomerstop van het programma Goedemorgen Nederland.

Correspondentencolumn
Nieuw is een dagelijkse correspondentencolumn. Iedere dag geeft één van de ruim 30 NOS-correspondenten aan de hand van beeld en tekst commentaar op een door hem of haar gekozen nieuwsonderwerp. De correspondentencolumn wordt zowel in het 07.00, 08.00 als 09.00 uur bulletin uitgezonden.

De langere zomerochtend-bulletins van het NOS Journaal zijn tot en met vrijdag 31 augustus op doordeweekse dagen te zien op Nederland 1 en 2. De uitzendingen van 08.00 en 09.00 uur op Nederland 2 worden ondersteund door een gebarentolk. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten