Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jennifer Aniston vermaakt zich met mysterieuze man

Jennifer Aniston is gespot met een mysterieuze man met donkerblond haar. De twee hebben samen romatisch gedineerd en hielden elkaars hand vast.

Jennifer Aniston is gespot met een mysterieuze man. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People gaat het om een knappe vent met donkerblond haar, maar het blad tast in het duister als het gata om zijn identiteit.

Wel weet People met zekerheid te melden dat de twee samen romantisch hebben gedineerd en dat de ‘mystery man’ daarbij onafgebroken de aandacht van Jennifer had. Ook zou hij zachtjes de nek van de voormalige Friends-ster hebben gemasseerd toen ze samen op een tafeltje stonden te wachten.

In de drie uur die volgden, hadden de twee een innig gesprek. Daarbij leunden ze regelmatig naar voren om dicht bij de ander te zijn en hielden ze elkaars hand vast.

Toch is de 38-jarige Jennifer volgens People niet wanhopig op zoek naar een man. De dag na het uitje struinde ze in alle tevredenheid in haar eentje over het strand om later een bezoekje te brengen aan haar goede vriendin Courtney Cox, haar man David Arquette en hun dochtertje Coco.

De 38-jarige Ansiton was eerder getrouwd met Brad Pitt en had na de breuk een relatie met Vince Vaugh. Sinds oktober is ze weer vrijgezel.

[Novum]