Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Strings en telefoontjes verrassen Sascha Visser

Sascha Visser moet nog wennen aan zijn nieuwe sterrenstatus. Zo wordt hij regelmatig verrast door groupies die strings opsturen en krijgt hij rare telefoontjes.

Sascha Visser moet nog wennen aan zijn nieuwe sterrenstatus. De soapacteur, die onlangs tweede werd bij ‘So you wannabe a popstar’, wordt regelmatig door groupies verrast. “Het hoogtepunt is wel een knuffel met twaalf strings eraan”, vertelt hij. “Of ze zijn gewassen weet ik niet, ik heb er nog niet aan geroken.”

Het bestaan van een jonge BN’er heeft ook nadelen, ondervond de 18-jarige Visser die in de BNN-soap ONM de rol speelt van Sam Massini. “Ik word dagelijks door mensen gebeld die dan ophangen of alleen maar even mijn stem willen horen”, zegt hij. “Dat is best vervelend. Ik dacht dat ik een geheim nummer had, maar dat zegt blijkbaar niets.”

Zijn vriendin Esmée Wentges, die achter de schermen bij ONM werkt, is een grote steun voor Visser. “Zij steunt me in alles wat ik doe”, legt hij uit. “Ik ken haar al een jaar, maar het is niet zo dat we al een jaar met elkaar gaan.”

[Novum]