Search
Close this search box.

Mark van den Akker weer terug op de radio

Mark van den Akker komt weer terug op radio. Vanaf dinsdagavond (19 juni) vult hij een twee uur durend programma op KXradio, het internetradiostation van 3FM deejay Rob Stenders. Het programma heet, traditiegetrouw, ‘Mark in the Dark’. KX-woordvoerder Ties Roodhardt liet eerder al weten dat met hem – met een knipoog – is afgesproken dat hij het langer moet uithouden dan de vorige keer.

Toen bleef Mark z’n bijdrage steken op slechts twee uitzendingen. “Dat moeten er nu dus minstens twee en een half worden.” Mark van den Akker werkte in het verleden voor 3FM, Radio 538 en Yorin FM waar hij ook het programma ‘Mark in the Dark’ presenteerde.

Nieuwe programmering
Maar er verandert meer bij KXradio, zaterdag (16 juni) gaat een nieuwe programmering van start. Onlangs was al te lezen dat Timur, momenteel nog deejay bij het landelijke radiostation Caz, op donderdagmiddag te horen is op het internet station. Maar ook Toine van Peperstraten, Gerard Ekdom (3FM) en Henk Jan Smits staan weer in de programmering. Rob Stenders presenteert elke vrijdag samen met Fred Siebelink ‘D’Rob of D’Ronder’. De complete programmering is te vinden op de website van KXradio. [Radiowereld.NL]