Search
Close this search box.

Nieuw danceprogramma met DJ Jean op Caz

DJ Jean krijgt vanaf vandaag elke vrijdag –op zaterdagnacht tussen 00.00 en 02.00 uur een eigen danceprogramma op het landelijke radiostation Caz. DJ Jean, die onlangs bij Radio 538 werd ingeruild voor Tiesto, brengt elk weekend een twee uur durende dance update met alle belangrijke releases van die week in een door DJ Jean gemaakte mix. Een herhaling is iedere zaterdag -op zondagnacht te horen tussen 03.00 en 05.00 uur.

In het eerste uur van het programma Madhouse@Midnight ligt de nadruk op de nieuwste electro, urban -en housereleases en in het tweede uur op ‘floorfillers’ en de ‘hotste’ tracks van het moment.

DJ Jean is bekend uit het nationale -en internationale clubcircuit, zo stond hij 5 maal op Sensation, draaide hij in alle clubs op Ibiza en is hij een van de weinige Nederlandse dj’s die meer dan 2000 optredens in clubs en op feesten in meer dan 20 landen heeft verzorgd.

Drank
Jean staat verder ook bekend als vrouwenverslinder, hetgeen niet altijd tot positief nieuws lijdt. Ook houdt hij van (te) snel rijden, en snapt hij niet dat hij met drank op niet mag rijden. Door het drankprobleem van DJ Jean werd zijn rijbewijs ook tijdelijk afgenomen. [Radiowereld.NL]