Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NOS en Groenhuijsen begraven strijdbijl

De directie van de NOS en Charles Groenhuijsen hebben besloten hun juridische geschillen te schikken. De formele afronding bij de kantonrechter van de ontslagprocedure van de NOS tegen voormalig NOS-correspondent Groenhuijsen was al in april 2006. Daarna heeft de ex-presentator een aanvullende rechtszaak tegen zijn voormalige werkgever aangespannen.

Het ging daarbij om overgebleven financiële kwesties en de wettige geldigheid van het (intussen gewijzigde) Reglement voor Nevenactiviteiten. NOS-directeur Gerard Dielessen en Charles Groenhuijsen hebben nu een overeenstemming bereikt, wat dit precies inhoud wil met niet vertellen. Charles Groenhuijsen: “Ik heb 23 jaar met veel plezier bij de publieke omroep gewerkt. Het is goed dat we – ondanks de eerdere conflicten –  nu in collegiale vriendschap uit elkaar gaan.”  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten