Search
Close this search box.

Isa Hoes speelt rol in ‘Alibi’

Isa Hoes speelt een hoofdrol in de romantische komedie ‘Alibi’. Dat bevestigt filmproducent NL Film. Ook Georgina Verbaan en Egbert Jan Weeber doen mee.

Isa Hoes speelt een hoofdrol in de romantische komedie ‘Alibi’. Dat bevestigt filmproducent NL Film woensdag. De actrice, die eerder te zien was in de vrouwenserie ‘Rozengeur en wodka lime’, speelt de vrouw van Rick, de directeur van een alibibureau.

De film van Johan Nijenhuis, die in december in de bioscoop moet draaien, kende de afgelopen maanden een reeks van tegenslagen. Zo stapte acteur Mimoun Oaïssa in april uit het project, wegens onenigheden over de verhaallijn. Enkele weken later werd bekend dat ook Tygo Gernandt niet in de film zal spelen, wegens een gecompliceerde botbreuk aan zijn teen.

De uiteindelijke cast bestaat, naast Hoes, uit Georgina Verbaan, Egbert Jan Weeber, Frederik Blom en Achmed Akkabi.

[Novum]