Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio 227 nu ook op Kabel Noord

De Nederlandse commerciële radiozender Radio 227 is vanaf 1 juni ook op de kabel in Dantumadeel, Dongeradeel, Kollumerland, Ameland en Schiermonnikoog te ontvangen op 107.5 Mhz. De 40+ easy-listening radiozender is blij met de uitbreiding. “Hiermee wordt eindelijk aandacht gegeven aan de groep luisteraars van boven de 40 jaar.”

“Voor deze groep was geen enkele muziekzender in Nederland te vinden”, aldus Look Boden, oprichter en eigenaar van deze zender, “uit onder andere een eerder gehouden onderzoek door Age-wise, een marketingbureau dat gespecialiseerd is in de 50-plusdoelgroep blijkt dat één op de twee 50+consumenten een muziekzender zoekt die tussen licht klassiek en de hedendaagse pop ligt.

Een dergelijke zender bleek niet te bestaan omdat bijna alle populaire zenders zich richten op de doelgroep 20-49 jaar. Onze zender blijkt de ideale invulling van dat gat te zijn. Het onderscheidt zich op vele fronten van de reeds bestaande zenders en is de ideale aanvulling voor de doelgroep boven de 40 jaar” aldus Boden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten