Search
Close this search box.

Themakanalen Vara landelijk via digitale kabel

De twee themakanalen van de Vara, ConsumentenTV en HumorTV, zijn vanaf heden landelijk te ontvangen via de digitale kabel in Nederland, dat meldt de Vara. Kijkers die geen digitale ontvanger hebben kunnen de twee thema kanalen alleen via een internetstream ontvangen. Het is niet mogelijk om de themakanalen via de analoge kabel te bekijken.

ConsumentenTV is een themakanaal wat ondermeer dagelijks het laatste consumentennieuws en het programma ‘Vraag en Beantwoord’ uitzendt. Daarnaast brengt ConsumentenTV live de verlenging (half uur) van ‘Kassa’. Andere consumentenprogramma’s die de Vara onder andere uitzendt zijn herhalingen van ondermeer ‘Radar’ (TROS), ‘Llinke soep’ (LLiNK), ‘In de knip’ (MAX), ‘Hallo Gelderland’ (Omroep Gelderland).

HumorTV is een themakanaal waar veel cabaretregistraties te zien zijn. Cabaret of daarvan afgeleide vormen spelen een belangrijke rol in programma’s als ‘Spijkers met Koppen’, ‘Onder de Tram’ of ‘De Mike & Thomas show’. HumorTV laat ook de leukste fragmenten, shows en registraties zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten